Privacy beleid Andrevo Naaimachines B.V.

Als u iets bestelt, hebben we uw gegevens nodig om ervoor zorgen dat we uw bestelling kunnen bezorgen. Maar we springen altijd zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met uw persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als u na het lezen van ons privacy beleid vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Dit privacy beleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacy beleid vindt u op www.andrevowebshop.nl. Wij raden u aan om dit privacy beleid regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. U ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.

Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 01 augustus 2018.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Andrevo Naaimachines B.V., gevestigd aan de Danzigerbocht 23, 1013 AM Amsterdam, KvK nummer: 33056899, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacy beleid.

Wanneer is dit privacy beleid van toepassing?

Dit privacy beleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Andrevo verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met ons. Onder Andrevo is mede begrepen de onderstaande websites:

andrevo.nl;

andrevowebshop.nl;

pmtparts.nl;

flawa.nl

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot u als individu. Denk maar aan uw naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?

Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die bij ons een order heeft geplaatst.

In sommige gevallen ontvangen we uw gegevens van anderen. Wanneer iemand een bestelling direct naar u verstuurt, krijgen we uw naam- en adresgegevens.

Welke gegevens verwerken wij van u, waarvoor gebruiken wij die en hoelang worden deze bewaard?

Gegevens voor het verwerken van uw bestelling

Als u iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van u nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen en u op de hoogte te kunnen houden over uw bestelling. Ook voor eventuele retouren of reparaties zijn deze gegevens nodig.

Hiervoor verzamelen wij uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en uw telefoonnummer. Voor orders vanuit het buitenland geplaatst, vragen wij u ook om een BTW nummer.

De gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die u met ons hebt gesloten. Op grond van de (belasting-)wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan uw bestelling minimaal 7 jaar bewaren.

U kunt op ieder moment een verzoek doen om uw gegevens te laten verwijderen uit onze database.

Wij geven uw persoonsgegevens niet door aan derden.

Met wie worden uw gegevens gedeeld?

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Vervoerder

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, schakelen wij een vervoerder in om uw bestelling te kunnen bezorgen. Voor pakketpost maken wij gebruik van de diensten van GLS. Reguliere post verzenden wij via Post NL.

Waar slaan wij uw gegevens op?

Wij slaan uw gegevens op in ons administratiesysteem.

Hoe worden uw gegevens beveiligd?

Andrevo Naaimachines B.V. neemt de nodige maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Op al onze Pc’s is een geavanceerde virusscanner geïnstalleerd.

Welke rechten kunt u uitoefenen met betrekking tot uw gegevens?

Recht op informatie

U heeft het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u in dat verband kan uitoefenen. In dit privacy beleid hebben wij daarom uitgelegd welke gegevens wij van u verzamelen en hoe wij met uw gegevens omgaan.

Recht op inzage

U heeft het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over u beschikbaar hebben. U kunt dat aanvragen door contact met ons op te nemen. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op correctie

U heeft het recht om uw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

Recht om bezwaar te maken

U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens. Dat betekent dan dat u een contante aankoop in onze winkel aan de Danzigerbocht 23 te Amsterdam zal moeten doen. Op deze manier slaan wij geen gegevens van u op en schakelen wij geen derden in.

Recht om vergeten te worden

U heeft het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van u hebben te verwijderen. Wanneer u een verzoek indient om uw gegevens te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot u herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten bewaren.

Recht om een klacht in te dienen

U heeft het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. Wanneer u een klacht heeft, dan lossen wij dat het liefst zelf met u op. Neem daarvoor contact met ons op. Maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?

Als u nog vragen heeft over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

  • Andrevo
  • PMT-Parts
  • Ideal

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Jiffy J-2000M € 256,20 € 295,00
© 2011 - 2020 Andrevo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel